Síguenos F Y T L I T R

Manacor tornarà a ballar al ritme del millor jazz

Escandaloso Xpósito, el plat fort d’aquest dissabte

El primers concerts foren un èxit de participació.

|

Després de l'èxit dels primers concerts amb rècord d'assistència i ambient immillorable, el primer Festival de Jazz de Manacor continua la seva trajectòria. Aquest cap de setmana el gruix de la festa serà el dissabte 26 d'octubre.

No obstant això, les previsions de pluja han obligat a l'Ajuntament i organitzadors a modificar el programa previst. Així, el primer concert, d'Aina Zanoguera i Gori Matas, que havia d'obrir l'espectacle canvia de data i es posposa a una nova data, encara per confirmar.

El plat fort de la jornada, Escandaloso Xpósito, amb Hugo Astudillo al capdavant, canviarà d'ubicació i, en comptes de la plaça Rector Rubí se celebrarà a les 20 hores a la Institució Pública Antoni Maria Alcover. La seva fusió de hip-hop i jazz no deixarà indiferent.

Tothom interessat a assistir a aquest concert, que és totalment gratuït, ha de fer reserva prèvia a través de la pàgina d'Enviu Manacor per motius d'aforament.

Amb la ressaca emocional d'aquest concert, el diumenge, 27 d'octubre a partir de les 11.30 hores, se celebrarà la segona i darrera classe magistral d'aquest primer festival. El multidisciplinari músic Hugo Astudillo oferirà una conferència al Conservatori Municipal. Aquesta jornada és oberta al públic en general.

Lo más visto