Síguenos F Y T L I T R

El mundo de la política lamenta la muerte de Katiana Vicens, ex secretaria general de CCOO de Baleares

Francina Armengol o Marga Prohens han mostrado su pesar en las redes sociales

Katiana Vicens, ex secretaria general de CCOO de Baleares. | Jaume Morey

| Palma |

La muerte de Katiana Vicens, tras un larga enfermedad, ha conmocionado a compañeros y cargos políticos que han lamentado su fallecimiento en redes sociales. La presidenta del Govern, Marga Prohens, escribió en la red social X: «El meu condol a tots els membres de @CCOOBalears per la mort de la qui fou la seva secretària general de 2009 a 2015, Katiana Vicens. També als seus amics i familiars. Descansi en pau».

Muchos de los mensajes llegaron de parte de cargos socialistas, como la actual presidenta del Congreso y secretaria general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, quien declaró también en X que: «Na Katiana va ser un exemple de lluita pels drets dels treballadors i treballadores a les Illes Balears. Continuarem aprenent del llegat que deixa com a referent sindical i la seva memòria serà un impuls per conquerir nous avenços laborals. El meu condol a amistats i famíla».

El exalcalde socialista José Hila, por su parte, escribió: «Lo siento mucho, una luchadora valiente por los derechos de los trabajadores. Descanse en paz». Desde el PSIB-PSOE se trasladó el siguiente mensaje: «El nostre més sentit condol per la pèrdua de Katiana Vicens, una gran companya amb qui vam treballar junts quan va estar al capdavant de @CCOOBalears. El teu compromís amb els drets laborals i la justícia social serà sempre recordat. Una forta abraçada a familiars, amics, amigues, companys i companyes».

Entre otros mensajes, el coordinador general de Més per Mallorca, Lluís Apesteguia, quiso enviar «una abraçada a tots els companys de CCOO Balears i a totes les persones que varen poder conèixer-la, col·laborar-hi i aprendre’n, i sobretot a tots aquells que varen tenir la sort d’estimar-la».

Lo más visto