Sa estigmatizació de VOX per una bona part de sa societat Menorquina, Balear i Espanyola

TW

Sa paraule estigmatitzar vol dir: el senyalament negatiu cap una persona o grup de personas amb sa finalitat d’insultar, ofendre o atacar, i des de sa seva creació l’any 2013 VOX ha sofert tot tipus d’atacs i calúmnies.

En plena democràcia, segle XXI no hi ha cap de setmana que una simple carpa informativa de VOX sigui insultada fins i tot apedregada per uns malvats i em pregunto: a què li temen? A perdre poltrones i privilgis?

Per desgràcia tenim al pitjor president de tota la història de la democràcia, un demagog barat i mentider compulsiu que amb la condició de seguir en el poder vendria la seva ànima al diable. També tenim una oposició que es preocupa més de VOX que per la perillosa amalgama de partits polítics que componen el govern mal anomenat progressista.

VOX simplement cerca el que moltíssims espanyols pensen i volen veure realitzat: l'existència de partits que trenquin sa unitat d'Espanya, baixada d'impostos, suport als immigrants que si volen integrar-se, cultures que vexin a la dona, presó permanent per a assassins i violadors, deportació d'il·legals, expulsió d'okupes de manera immediata, suport al nostre producte, conservar les tradicions que ens uneixen, donar suport a un sistema sanitari i educatiu públic, que som espanyols i que ningú sigui insultat o agredit per portar la bandera d'Espanya i garantir la llibertat de xerrar en espanyol, la prohibició d'homes biològics en esports femenins, dotar a sa nostra policia de tots els mitjans necessaris i que el bipartidisme deixi de polititzar la política. Tan rares són tals mesures? Repeteixo, a què li temen?